Våre tjenester


Hagearbeid og vedhugging

Jeg klipper og beskjærer dine trær og busker, klipper din plen, rydder dine uteområder, hugger og stabler ved, og tar meg av det du ikke selv får gjort. Om vinteren kan jeg måke og strø for deg. Jeg inngår gjerne avtale om faste oppdrag.

Vedlikehold og reparasjoner

Vi går gjennom eiendommen eller møblene dine sammen med deg og hjelper deg med vedlikehold og reparasjon der det trengs.

Maling og beising

Har du et gjerde, veranda eller møbler som trenger å beises, males eller oljes? Jeg tar gjerne mindre male- eller vedlikeholdsoppdrag på forespørsel.

Bærehjelp og transport

Om du trenger transport, flytting eller bæring har jeg sterke hender som hjelper deg. Jeg kan handle for deg, hente og sende ting på posten, kjøre avgårde avfall eller annet du har behov for. 

Hundelufting og trening

Trenger du hjelp til lufting og trening av hunden din, eller foring/pass av kjæledyr, hjelper jeg deg gjerne. Jeg har god og lang erfaring med pass av dyr. 

Andre praktiske gjøremål

Har du behov for hjelp til andre praktiske gjøremål? Jeg er fleksibel og løsningsorientert og hjelper deg gjerne. Bare fortell meg hva du ønsker hjelp til, så finner vi en løsning.